Astringent

21.04.2025

Astringent, Astringente, Astringent


Pertany al camp de cosmètica.


Definició:

Català: Substància que contrau els teixits i redueix secrecions.

Castellà: Sustancia que contrae los tejidos y reduce secreciones.

Informació complementària: Sovint s'utilitza en productes per a pells grasses o amb acne per tancar porus.


Termes relacionats: Principi actiu, colorants i filmogen.

Share
CREADO CON WEBNODE ¿Te gusta este blog? Crea el tuyo hoy mismo. ¿Te gusta este blog? Crea el tuyo hoy mismo. Elige un diseño, redacta tus contenidos con ayuda de la IA integrada y publícalo. Sin programar.